Sint TV

Deze

formules

bieden we jullie aan

De Sint komt ook bij jou thuis, bij scholen en bedrijven langs! Je kan ons boeken voor tal van programma's voor de allergrootsten tot de allerkleinsten. Bekijk hieronder de opties en stuur gerust een mailtje voor meer info of boekingen.

Elk jaar maken we een nieuwe Sinterklaasvoorstelling waarin Sint & Piet de gekste avonturen beleven. In 2023 brengen we de voorstelling 'Sint & Het Schoorsteenbeest', geschreven en geregisseerd door Chris Van Espen. De voorstelling voor 2024 heet 'ROBOT-Piet'  (script en regie: Chris Van Espen, met o.a. Katja Retsin & Jan Schepens). Enkele data zijn alvast gereserveerd, maar er zijn nog mogelijkheden voor familie- en schoolvoorstellingen. Contacteer ons voor meer info!

Dit jaar organiseren we voor de elfde keer de Blijde Intrede van Sinterklaas in Oudenaarde. Ook voor Moorslede, Zottegem, Ronse en Waregem deden of doen we de jaarlijkse Intrede. Zie je het groots of eerder een klein en gezellig evenement? Alles is mogelijk en we werken graag voor u op maat van uw wensen en mogelijkheden. Contacteer ons gerust!

Sint en Piet komen op bezoek in de klas of in de BIB. Wat een gezellig en magisch moment als ze samen leuke Sinterklaasverhaaltjes voorlezen. De kinderen luisteren geboeid en beleven een onvergetelijk moment. Jaarlijks vind je ons in de BIB van Waregem in het voorleeszaaltje. Elk jaar opnieuw een hartelijk en gemoedelijk moment. Ook interesse? We komen graag bij jou langs!

De échte Sint & Piet op schoolbezoek? Het kan! We komen graag bij jullie langs voor een groots Sinterklaasfeest. Sint & Piet nemen graag uitgebreid de tijd om elke klas te bezoeken, hun avonturen in geuren en kleuren te vertellen en te luisteren naar de vele vragen die kinderen zich stellen. Een uurtje, halve of ganse dag? Alles is mogelijk! Dit jaar vind je ons in de Leefschool in Eke, Klavertje 4 in Nevele, Glorieux in Ronse en in de Guido Gezelleschool in Waregem. Contacteer ons voor meer informatie.

Sint & Piet zijn er niet enkel voor de kleine kinderen. Ook grote mensen mensen mogen -heel even- opnieuw 'kind zijn' als we op bezoek komen. Met een flinke portie humor zorgen we voor een leuk intermezzo of bezorgen we jullie een lekker presentje. Deze formule werken we uiteraard volledig volgens uw wensen en mogelijkheden uit. Vraag vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

Elk jaar gaan Sint & Piet op bezoek bij vele gezinnen thuis. Niks magischer dan Sinterklaas die klopt aan de deur en Piet die de gekste dingen doet. Jullie krijgen onze volledige aandacht en we lezen graag voor uit het grote boek. Cadeautjes en snoepgoed afgeven? Ook dan doen we maar al te graag! Verwacht een interactief bezoek waar jullie dagen (jaren?) later nóg van zullen spreken!

Andere formules zijn altijd mogelijk. Stuur gerust een mailtje voor overleg.

Volg SintTV

Sint TV

© 2022 SintTV